HALKIMIZ KARARLI, SEÇİMİ BEKLİYORLAR

HALKIMIZ KARARLI, SEÇİMİ BEKLİYORLAR

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Antakya Gazi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıları dinledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, CHP Antakya ilçe örgütünün Gazi Mahallesi sakinleriyle düzenlediği toplantıya katıldı. CHP İlçe Başkanı Ümit Kutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Gazi Mahallesi Muhtarı Süleyman Çaltak ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle ve bölgeyle ilgili vatandaşlarla istişarede bulunan Başkan Parlar, “Hatay’da tüm teşkilatlarımız halkla iç içe. Hemşehrilerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntıları yakından biliyoruz. Bunları çözüm önerileriyle birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerimize iletiyoruz. Programı düzenleyen Antakya İlçe Başkanlığımıza ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Gazi Mahallemizin kıymetli sakinlerine bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Halkımızın kararlılığı ve umudu had safhada, sabırla ve umutla seçimi bekliyorlar” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.