HALUK LEVENT İKİ KARDEŞİN ‘TEK HAYALİNİ’ GERÇEKLEŞTİRDİ

HALUK LEVENT İKİ KARDEŞİN ‘TEK HAYALİNİ’ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ahbap Derneği Kurucusu ve Başkanı, gönül adamı ve iyilik elçisi Haluk Levent, Hatay ziyaretinde DMD kas hastalığı bulunan Emre ve Ali Bağdadi kardeşleri evlerine yaptığı sürpriz ziyaretle mutlu etti.

Kas hastası olan ve tek hayalleri Haluk Levent’i görmek olan iki kardeş için sosyal medya üzerinden yapılan “Haluk abi, duyduk Hatay’daymışsınız Ali ve Emre kardeşlerimiz gece gündüz sizin şarkılarınızı dinliyor. Tek istekleri sizinle tanışmak. Bu hafta Engelliler Haftası.. Onlara bir sürpriz yaparsanız çok sevinecekler. Lütfen” çağrısına duyarsız kalmayan Levent, ‘Canlarım, adres atın geliyorum” diyerek, Bağdadi Kardeşlerle buluştu.

Bağdadi Kardeşler için gitar çalan ve en sevdikleri şarkılarını onlar için seslendiren Levent, tek hayali gerçek olan Ali Bağdadi ile bol bol fotoğraf çektirdi. Engelli kardeşleri çok sevindiren ve moral veren buluşmaya, Haluk Levent’e davet çağrısı yapan AFAD Hatay İl başkanlığı personeli Özhan Özgün de tanıklık etti.Sanatçı Haluk Levent’in sürpriziyle de hayatının en mutlu anlarını yaşayan Ali Bağdadi, “Bugün en büyük hayalim gerçekleşti. Haluk abim geldi. Çok mutlu oldum. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum abi” dedi.Kardeşlerden Emre Bağdadi de, hayallerini gerçekleşmesine vesile olan Özhan Özgün ile, hayallerini gerçekleştiren Halik Levent’e teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.