HALUK LEVENT KONSERDE HELVA SATTI

HALUK LEVENT KONSERDE HELVA SATTI

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen ‘Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nde konser verdi.

AHBAP Derneği aracılığıyla sosyal yardımlara destek olmasıyla bilinen Levent, etkinlik sırasında kağıt helva satıcısına büyük bir jest yaptı.

Konser Sırasında Kağıt Helva Satışı

REKLAM ALANI

Konser sırasında, Levent’in dikkatini çeken bir kağıt helva satıcısı oldu. Sahne performansına ara veren Levent, helva satıcısının ürünlerini başının üstüne koyarak, halkın arasında dolaşarak satış yapmaya başladı. Satış için doğaçlama bir şarkı da seslendiren Levent, bu hareketiyle büyük takdir topladı.

İlk Kez Yaşandı

Konserin sonunda, Haluk Levent tüm kağıt helvaları satın alarak izleyicilere dağıttı. Sahneye yeniden çıkan Levent, “Sabahtan beri satmaya çalışıyordu kardeşimiz, ben de satmak istedim. 30 yıllık sahne kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaptım,” dedi. Levent, helva satıcısını sahneye davet ederek ona sarıldı ve büyük bir alkış aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.