HASİAD BAŞARILI ÜYELERİNİ KUTLADI

HASİAD BAŞARILI ÜYELERİNİ KUTLADI

Hatay Sanayici ve iş insanları Derneği, İSO 2. Büyük 500 listesinde yer almaya hak kazanan firmaların sahiplerini kutladı.

Aynı zamanda dernek üyesi de olan Mehmet Kılıçlar ve Sıddık Önlen’in sahibi olduğu Hatboru Çelik Boru ile Selim Mirioğlu’nun sahibi olduğu Özmirioğlu Pamuk Yağ Küspe San. ve Tic. A.Ş’nin İstanbul Sanayi Odası’nın açıklamış olduğu İSO 2. Büyük 500 listesinde yer almasından dolayı tebrik mesajları yayınlayan HASİAD; “Dernek Üyemiz Selim Mirioğlu’nun sahibi olduğu Özmirioğlu Pamuk Yağ Küspe San. ve Tic. A.Ş İstanbul Sanayi Odası’nın açıklamış olduğu İSO 2. Büyük 500 listesinde yer almıştır.Bu başarıda emeği geçen başta üyemiz ve tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Dernek Üyelerimiz Mehmet Kılıçlar ve Sıddık Önlen’in sahibi olduğu Hatboru Çelik Boru , İstanbul Sanayi Odası ‘nın açıklamış olduğu İSO 2. Büyük 500 listesinde yer almıştır.Bu başarıda emeği geçen başta üyelerimiz ve tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.