HASİAD’DA ÜYE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR 

HASİAD’DA ÜYE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR 

Kısa adı HASİAD olan Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Av. Murat Hayzaran üyelere nezaket ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hayzaran ve yönetim kurulu üyeleri Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez’i, Mehmet Güler’i, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

GÜLER YENİ İŞYERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Mehmet Güler’e ait olan ve Karaağaç’da faaliyete giren Güler Seramik Şubesini ziyaret etti. Güler’in açtığı yni işyerinin hayırlı olmasını dileyen Hayzaran, Hatay’da iş imkanı yaratan, ekonomiyi güçlendiren herkesin yanında olacaklarını kaydetti. Hayzaran ziyaretle ilgili açıklamasında; “HASİAD Yönetim Kurulu olarak, yönetim kurulu üyemiz Mehmet Güler’e ait olan ve Karaağaç’da faaliyete giren Güler Seramik Şubesini ziyaret ederek, yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar diledik. Konukseverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

ATSİAD KARDEŞ ODA OLACAK

HASİAD Başkanı Hayzaran, ziyarette ATSİAD’ın HASİAD’ın kardeş oda olması için gereken işlemlere başlandığını açıkladı. Hayzaran açıklamasında; “HASİAD Yönetim Kurulu olarak, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, bölgenin iki derneğinin kardeş dernek olarak; beraber ortak çalışmalara ve projelere imza atmaktan memnuniyet duyacağımızı dile getirdik” ifadelerini kullandı. Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.