HASSA HİZMETLERLE PARILDIYOR

HASSA HİZMETLERLE PARILDIYOR

Hassa’nın çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Karataş elinin değdiği her alanı parlatmaya devam ediyor.

Hassa’nın en turistik alanı olan Haydarlar Volkanik Gölü’nde çevre düzenlemelerinin yapılmasının ardından çok sayıda vatandaşı ağırlayan alan yeni ziyaretçilerini bekliyor. Hatay’ın doğal güzellikleri arasında yer alan ve çevre düzenlemeleriyle daha da güzelleşen Haydarlar Gölü’ne Başkan Karataş a vatandaşları davet etti.

KARATAŞ: HAYDARLAR GÖLÜ’NE TÜM VATANDAŞLARI DAVET EDİYORUM

Haydarlar Gölü’ne hak ettiği değeri vermek için çalışmalara devam edeceklerini belirten Karataş; “AK belediyecilik çalışmalarımız kapsamında dev projelerimizden olan çocukluğunun hayali olan  “Haydarlar Volkanik Gölü ve mesire alanı” ziyaretçi akınına devam ediyor. Halkımızın hizmetine sunduğumuz günden bu yana ilçemizin nefesi kalbi olan Haydarlar Volkanik Gölümüzü yeşil ile bütünleştirerek hem seyir hem mesire alanı olmak ile birlikte yakın zaman da yapmış olduğumuz Halı saha ile birlikte sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapmaktadır. Belediye Başkanımız göreve geldiği günde ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği bir sosyal alan yoktu. İlçe genelinde şuana kadar üç sosyal tesis bitirmiş halkımızın kullanımına sunmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu ve buna benzer projeler ile halkımızın ortak kullanım alanları olan sosyal tesislerin sayısını arttırarak halkımızın sosyalleşmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza Doğru, Dürüst hizmet etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Halkımızın huzur ve mutluluğu için bu tarz projelerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi. Hataylı vatandaşların yanı sıra civar kentlerden vatandaşların Hassa’nın gözbebeği olan Haydarlar Volkanik Gölü’ne ziyaretleri akın akın devam ediyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.