Meşale Gazetesi

HASSA’DA DEPREMZEDELER İÇİN 2 BİN KONUTUN TEMELİ ATILDI

HASSA’DA DEPREMZEDELER İÇİN 2 BİN KONUTUN TEMELİ ATILDI

Afetzedeler için inşa edilen konutlar 2+1 ve 3+1 olarak planlandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman açıklamalarda bulundu. Hassa’dayız. Yeni konutlar başladı. Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Kurbanlar kesildi.

YARALARIMIZI SARARSA ERDOĞAN SARAR

İnşallah Hassa’mızda umutları yeşertiyoruz. Burada söylenen bir tek söz var bu yıkılan evimi benim verir se Tayyip Erdoğan verir bizi bu felaketten kurtarırsa Tayyip Erdoğan kurtarır. Bizim acılarımızı paylaşırsa Tayyip Erdoğan paylaşır. Bizim yaralarımızı sararsa Tayyip Erdoğan sarar.Bu milletimizin ortak hissiyatıdır. Ben de bir depremzede olarak benim de hissiyatım bu yöndedir. Burada bir milletvekili siyasetçi kimliğimle değil ben gerçekten buranın bir evladı olarak Hatay’ın bir çocuğu olarak bunları söylemek isterim.Hassa’mızda toplam 5 bin konut yapılacak.

Bugün biz yaklaşık 4 bininin peyderpey 3 farklı aşamalı olarak ihalesi yapıldı. Temeller yükselmeye başladı. Yaklaşık 15 gün içerisinde insanların bu manzarayı iyi görmesini isterim. Evleri 1 yıl içinde tamamlamış olacağız.

VATANDAŞLARIMIZA KLİMA VERECEĞİZ

Bütün vatandaşlarımıza konteynerde yaşayan tüm vatandaşlarımıza duyurmuş olayım konteynerde yaşayan tüm vatandaşlarımıza Hatay’da biz klima vereceğiz. Sayın Bakanımızın bize sözüdür. Hem İçişleri Bakanımızın hem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızın sözüdür. İnşallah burada her konteynere biz bir klima vereceğiz.Hassa’mıza bu konutlar hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Müjdeli gün inşallah 28’inde de tarihi bir oyla Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Başkan seçeceğiz.Türkiye’mize milletimize şehrimize hayırlı uğurlu olsun.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.