HATAY BAROSUNA TAZE KAN

HATAY BAROSUNA TAZE KAN

Hatay Barosu, arasına katılan yeni avukatlarla biraz daha güçlendi.Baro Başkanı Cihat Açıkalın, staj dönemlerini tamamlayan avukat adaylarının ruhsat teslim törenine katıldı. Törende Öykü Çelebi, Meriç Güven ve Olcay Meriç Koku, ruhsatlarına kavuşarak resmen avukat oldular.

İskenderun Adliyesi’nde gerçekleşen törenle ilgili yapılan açıklamada; “Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Öykü Çelebi, Meriç Güven ve Olcay Meriç Koku İskenderun adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Olcay Meriç Koku’ya cübbesini Av. Yunus Emre Koku, Meriç Güven’ e cübbesini Av. Servet Aydın Şaman, Öykü Çelebi’ye cübbesini Baro Başkanımız Av. Cihat Açıkalın giydirdi. Törene yönetim kurulu üyelerimiz Av. Murat Cengiz Güzeltepe ve Av. Hamdi Evren katıldı. Başkanımız Açıkalın yemin eden meslektaşlarımızı kutladı ve başarılar diledi” denildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.