HATAY BAROSU’NDAN BAŞKAN AMAÇ’A ZİYARET

HATAY BAROSU’NDAN BAŞKAN AMAÇ’A ZİYARET

Hatay Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hamdi Evren, avukatlar Av. Emre Arık, Av. Ertuğrul Bahri Tan ve Av. Musa İlhan, Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hatay Barosu’nun üst düzey temsilcilerinden oluşan bir heyet, yeni göreve başlayan Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, ilçenin güncel durumu ve geleceğe yönelik projeleri hakkında detaylı istişarelerde bulunuldu.

Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Nizamoğlu, yerel yönetimlerin ve hukukun üstünlüğünün önemine vurgu yaparak, avukatlar olarak her zaman adaletin ve halkın yanında olduklarını ifade etti. Nizamoğlu, “Dörtyol ilçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hamdi Evren ve avukatlar Av. Emre Arık, Av. Ertuğrul Bahri Tan ve Av. Musa İlhan da ziyarette hazır bulundular. Avukatlar, ilçenin sosyal, ekonomik ve hukuki yapısını geliştirmeye yönelik önerilerde bulundular. Özellikle adli hizmetlerin daha etkin ve erişilebilir hale getirilmesi, hukuk eğitimi ve bilinçlendirme çalışmaları gibi konular üzerinde duruldu.

Hukukçuların görüş ve önerilerinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Amaç, “Belediyemizin kapıları her zaman sizlere açık. İlçemizin gelişimi için birlikte çalışmak, ortak projeler üretmek bizleri mutlu eder” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.