HATAY BAROSU’NDAN ÜYELERE İNDİRİM ANLAŞMASI

HATAY BAROSU’NDAN ÜYELERE İNDİRİM ANLAŞMASI

Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın, baro üyesi avukatlara yönelik 3 indirim protokolüne imza attıklarını açıkladı.

Başkan Açıkalın, Hatay Barosu ile Daraoğlu Sümer Optik, İdoram Ofis Mobilya Aksesuarları ve Robot Adam Teknoloji Merkezi işletmeleri arasında yapılan anlaşmalarla baro üyesi avukatların yapacakları alışverişlerde indirim uygulanacağını belirtti.

Hatay Barosu’ndan protokollere yönelik açıklamada; “Baromuz ile Daraoğlu Sümer Optik arasında imzalanan protokol gereği Meslektaşlarımız, personelimiz ve birinci derece yakınları için Daraoğlu Sümer Optik’ten yapılacak alışverişlerde %15 indirim sağlanacaktır. Baromuza ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz. Baromuz ile İdoram Ofis Mobilya Aksesuarları arasında imzalanan protokol gereği Meslektaşlarımız, personelimiz ve birinci derece yakınları için İdoram Ofis Mobilya Aksesuarları’ndan yapılacak alışverişlerde %15 indirim sağlanacaktır. Baromuza ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz. Baromuz ile Robot Adam Teknoloji Merkezi arasında imzalanan protokol gereği meslektaşlarımız ve personelimiz’ in çocukları için Robot Adam Teknoloji Merkezinden alınacak eğitimler için %10 indirim sağlanacaktır. Baromuza ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.