HATAY BERBERLER, KUAFÖRLER VE GÜZELLİK SALONLARI ODASI’NDAN BAŞARILI EĞİTİM PROGRAMI

HATAY BERBERLER, KUAFÖRLER VE GÜZELLİK SALONLARI ODASI’NDAN BAŞARILI EĞİTİM PROGRAMI

Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, oda tarafından düzenlenen iki günlük eğitimin başarıyla tamamlandığını duyurdu.Başkan Ayrancı, “İki günlük odamızın düzenlemiş olduğumuz eğitimi hayırlısıyla bitirdik.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bu eğitim programının düzenlenmesinde emeği geçen pek çok kişiye teşekkür eden Ayrancı, “Emeği geçen Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Ve Güzellik Salonları Odası Başkanı sayın Tolgahan Demir beye, Saç Renklendirme Uzmanı Kamil Zor beye, Eğitimci Lidya Yalçın hocama, Zehra Kahraman hocama,  Türkiye Güzelleşiyor kurucusuna Abdullah başkana, Emrullah Biyaz beye, Cüneyt Serter hocaya,  bütün emeği geçen herkese yönetim ve denetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum nice daha güzel eğitimlere inşallah” dedi.

Mahmut Ayrancı, bu eğitimin düzenlenmesinde katkı sağlayan tüm isimlere yönetim ve denetim kurulu adına teşekkürlerini sunarak, gelecekte daha pek çok başarılı eğitim programı düzenlemeyi umduklarını belirtti. Ayrancı, “Nice daha güzel eğitimlere inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.