HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA TEBLİGAT

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA TEBLİGAT

Yaklaşık bir buçuk yıldır dünyayı kasıp kavuran birçok canlara mal olan başta esnaf olarak vatandaşlarımızı inanılmaz derecede maddi sıkıntılara sokan Koronavirüs salgını sürecinde birçok belediye vatandaşlarına destek olmak için yarışırken, her nedense Hatay büyükşehir Belediyesi bu konuda tüm belediyelerin gerisinde kalmaktadır, vatandaşa yardım etmek bu yana birde belediyeye ait işyerlerine tebligatlar göndererek tahsilatı konusunda vatandaşlara uyarı yazısı  gönderiyor. Bu konuda dertlerini anlatan esnaf, bırakın dükkan kirasını evimize ekmek götürecek durumumuz kalmadı. Belediyelerin görevi zor durumdaki vatandaşlarına yardımcı olmak iken birde bizlere tebligat gönderiyor diyerek isyanlarını dile getiriyorlar. 

Büyükşehir Belediye başkanı sayın Lütfü Savaş’a sesleniyoruz esnafın sesini duyun, kiralarda indirime gidin veya bu yıl kira almayın, vatandaşların yükünü biraz da olsa hafifletin, su faturalarında bu yıl yarı yarıya indirim yapın, emlak vergilerinde indirim yapın, inanın bunları yaparsanız alacağınız dualar, almayı düşündüğünüz oylardan çok daha hayırlıdır. Bir yıl reklamlarınıza ara verin billboardlarda boy boy resimler vermeyin, doğrudan teminleri yarı yarıya indirin buradan yapacağınız tasarruflarla vatandaşa destek olun, biraz cesur olun sayın başkan doğrudan teminleri azaltmanız birçok kişinin işine gelmeyebilir ama inanın siz kazanırsınız vatandaş kan ağlıyor bilmem anlatabildim  mi. Ahmet Yetişen

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.