Meşale Gazetesi

HATAY BÜYÜKŞEHİR’DE YARIŞ RESMEN BAŞLADI GÜLER’İN RAKİBİ SAVAŞ OLDU

31 Mart 2019 tarihin de yapılacak Hatay Büyükşehir Belediye seçimlerin de yarış şimdiden başladı. CHP Genel Merkezi tarafından dün tekrar Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterilen Lütfü Savaş AK Parti adayı İbrahim Güler’in rakibi oldu. Büyükşehir seçimlerinin iki aday arasında geçmesi bekleniliyor.

HATAY BÜYÜKŞEHİR’DE YARIŞ RESMEN BAŞLADI GÜLER’İN RAKİBİ SAVAŞ OLDU

31 Mart 2019 tarihin de yapılacak Hatay Büyükşehir Belediye seçimlerin de yarış şimdiden başladı. CHP Genel Merkezi tarafından dün tekrar Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterilen Lütfü Savaş AK Parti adayı İbrahim Güler’in rakibi oldu. Büyükşehir seçimlerinin iki aday arasında geçmesi bekleniliyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yaklaşık 5 yıldır yöneten Lütfü Savaş’ın AK Parti adayı İbrahim Güler, karşısında zayıf bir aday olarak algılanıyor. Hatay’ımızı yaklaşık 5 yıldır çok ciddi hizmetlerden yoksun bıraktığı bildirilen CHP adayı Lütfü Savaş’ın AKP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı İbrahim Güler,karşısında ciddi bir varlık göstermesi bekleniliyor.
HATAY CHP PARAM PARÇA
Lütfü Savaş’ın CHP den tekrar aday gösterilmiş olması Hatay CHP’nin bazı çevrelerinde soğuk duş etkisi yarattı. Geçtiğimiz günler de İlimize gelen CHP heyetinin Lütfü Savaş,hakkında dinledikleri çok sayıda şikayete rağmen Lütfü Savaş’ın tekrar aday gösterilmiş olması Hatay CHP’nin bazı örgütlerin de tepkiyle karşılandı. Daha önce Antakya Belediye Başkanlığına atanan Hikmet Hatunoğlu’nun adaylığını düşürmek için yoğun bir çaba harcayan Lütfü Savaş,bazı CHP Milletvekillerini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermiş ancak sonuç alamamıştı. İstifa tehtidini de ortaya koyduğu iddia edilen Lütfü Savaş Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘’kapı açık isteyen gidebilir ‘’ şeklinde ki resti üzerine Başkan Savaş’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür dilemesi üzerine tekrar aday gösterildiği ifade ediliyor. Öte yandan Hatay’da Büyükşehir seçimlerine yönelik çeşitli firmaların yaptığı anketler de daha şimdi den AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler’in açık farkla önde görüldüğü belirtiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.