HATAY CHP’NİN ATOM KARINCASI GÜZELMANSUR

HATAY CHP’NİN ATOM KARINCASI GÜZELMANSUR

CHP Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur milletvekili olduğundan bugüne kadar Hatay ekonomisinde yaşanan gerilemeyi ısrarla ve inatla ya TBMM kürsüsünden yada TBMM’de düzenlediği basın toplantılarında ve meclis başkanlığına verdiği soru önergeleriyle, Hatay ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini, Suriye de yaşanan iç savaştan dolayı Hatay’da ekonomi çarkların durma noktasına geldiğini her fırsatta dile getiriyor. Örneğin tatil gününde yanına CHP Antakya ilçe Başkanı Ümit Kutlu’yu alarak Antakya’da beş mahallede ziyaretler yapıyor ve halkın sorunlarını dinliyor.

Milletvekili Güzelmansur geçtiğimiz yıl içerisinde devletin sadece Hatay’a yaptığı dört buçuk milyon liralık yatırımına karşılık Hatay’dan on iki milyon lira civarında vergi aldığını meclis kürsüsünden dile getirirken, AK Parti Hatay milletvekilleri bu gerçekleri duymamak ve kabullenmemek için neredeyse kulaklarını pamukla tıkıyorlardı.

AK Parti iktidarının yaklaşık on yıldır her seçimde reklamını ve propagandasını yaptığı Amanos tüneli projesine sadece 1000 lira ödenek ayırdığını milletvekili Güzelmansur TBMM kürsüsünden bu gerçeği ifade ediyor. Hatay’da karayolları uhdesinde bulunan karayolu ulaşım ağının mevcut eksikliklerden dolayı Hatay ilinin trafik kazalarında Türkiye de ilk sıralarda yer aldığını yine TBMM kürsüsünden milletvekili Güzelmansur dile getiriyor. Dolayısıyla haklı olarak Hatay’da ki karayolu ağını ‘’ Ölüm Yolları’’ olarak değerlendiriyor. Milletvekili Güzelmansur şunu demek istiyor; AK Parti iktidarı yıllardır Amanos tüneli ve Reyhanlı barajı konusunda Hatay kamuoyunu kandırıyor. Bende bu gerçekleri, bu iki ciddi yatırıma ayrılan biner liralık ödeneklerin, ‘’bu iki kuyruklu yalanın belgesi olarak Hatay kamuoyuna ilan ediyorum’’ diyor

Güzelmansur’un halkla olan diyalogu ve iletişimini de kutlamak gerekiyor. Çünkü milletvekili Güzelmansur’u telefonla aradığınız zaman ya direk karşınıza çıkar yada en geç 10-15 dakika içerisinde mutlaka size geri döner. Dolayısıyla milletvekili Güzelmansur’un Hatay seçmeni ve Hatay halkıyla iletişim konusunda en hassas davranan Hatay milletvekilleri arasında ilk sıralarda yer aldığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.