HATAY DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

HATAY DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

Hatay Dernekler Federasyonu tarafından 22-25 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan Hatay Tanıtım Günleri etkinliği için ziyaretlerini sürdüren Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alparslan Özdemir ile Sayman Ali Çalışkan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’i çalışma ofisinde ziyaret ederek etkinliğe davet etti.22-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Hatay Dernekler Federasyonu öncülüğünde İstanbul’da yapılacak olan Hatay Tanıtım Günleri etkinliği için çalışmalarını sürdüren Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alparslan Özdemir ile Sayman Ali Çalışkan, HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’i çalışma ofisinde ziyaret etti.

HATAY’IN TANITIMINI EN İYİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Hatay’ın tarih, kültür, gastronomi, doğa ve turizm kenti olduğunu belirten Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alparslan Özdemir, “Özelliklerini saymakla bitiremeyeceğimiz Medeniyetler Kenti Hatay’ımızın tanıtımını bu yıl da Hatay Dernekler Federasyonu öncülüğünde İstanbul’da yapılacak. Güzel şehrimiz Hatay’ın İstanbul ve çevre illerinde ikamet eden insanlarımıza çeşitli yönleri ile tanıtımını sağlamak, metropolde yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirmek amacı ile düzenlenecek olan İstanbul Hatay Kültür ve Gastronomi Etkinlikleri’ni en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

TEMİZYÜREK’TEN BAŞKAN VEKİLİ ÖZDEMİR İLE ÇALIŞKAN’A TEŞEKKÜR

Hatay’ın İstanbul’da tanıtımının yapılmasının önemli olduğunu vurgulayan HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise Hatay Dernekler Federasyonu tarafından yapılacak olan İstanbul Hatay Kültür ve Gastronomi Etkinliklerine davetinden dolayı Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alparslan Özdemir ile Sayman Ali Çalışkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.