HATAY DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR BAYRAKÇIOĞLU, POLİKLİNİKLERİ İNCELEDİ

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yönetimimizle birlikte poliklinik çalışanlarını ziyaret ederek rutin hastane turunu gerçekleştirdi.

HATAY DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR BAYRAKÇIOĞLU, POLİKLİNİKLERİ İNCELEDİ

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yönetimimizle birlikte poliklinik çalışanlarını ziyaret ederek rutin hastane turunu gerçekleştirdi. Poliklinik ziyaretleri esnasında Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu gördüğü ve tespit ettiği eksikliklerin biran önce giderilmesi ve tamamlanması için sorumlulara gerekli talimatları anında verdi.

Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, poliklinik ve bina turu esnasında karşılaştığı hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenip, taleplerini dinleyip, değerlendirmelerini anında yaparak gerekli yönlendirmeleri ve çözümlerini anında gerçekleştirerek hasta ve hasta yakınlarına yardımcı oldu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.