HATAY DİŞ HEKİMLERİ ODASI’NDAN ‘SAĞLIK’ ZİYARETLERİ

HATAY DİŞ HEKİMLERİ ODASI’NDAN ‘SAĞLIK’ ZİYARETLERİ

Hatay Diş Hekimleri Yönetim Kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürlüğüne yeni atanan Dr. Sıtkı Sönmez’i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin ve beraberindeki heyet daha sonra Halk Sağlığı Daire Başkanı Dr. Arif Yeniçeri’yi ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Selçuk Öntürk’ü de makamlarında ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili sohbet ettiler.

Nebil Seyfettin, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan sayın Dr. Sıtkı Sönmez’i tebrik ederek görevinde başarılar diledik. Hatay’daki meslektaşlarımızın Depremden sonra zor şartlar altında nasıl hizmet verdiğini, yaşadıkları sorunları ve vatandaşlarımızın Ağız Diş sağlığının genel durumu hakkında istişarelerde bulunduk.

REKLAM ALANI

Depremzede çocuklarmıza yönelik hazırlığı içinde bulunduğumuz geniş kapsamlı Ağız Diş sağlığı projelerimiz hakkında bilgilerde aktardık.

Çok samimi ortamda geçen ziyaretimizde nazik kabulleri için kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.