HATAY EFSANE SPOR KULÜBÜ, YENİ SEZONA HAZIR

Dağlı: Amatörde mücadele etmek isteyen tüm sporcularımızı çatımız altına girmeye davet ediyorum

HATAY EFSANE SPOR KULÜBÜ, YENİ SEZONA HAZIR

Kısa süre önce kurulan Hatay Efsane Spor Kulübü, 2019-2020 futbol sezonunda ilk maçlarına çıkacak. Futbolda, Hatay 2. Amatör, U-15 ve U-12 liginde mücadele edecek Hatay Efsane Spor Kulübü, bu sezon iddialı takımlar arasında olacağı mesajını veriyor. Aralıksız olarak çalışmalarına devam eden ve mutlak başarı için sahaya çıkacak olan Mavi Beyazlı takım, futbola yeni bir renk katacağı öngörülüyor. Kurduğu takımla adından sıkça söz ettirecek olan Efsane Spor Kulübü, amatörde mücadele etmek isteyen tecrübeli oyunlarını çatısı altına çağıyor.

2019-2020 futbol sezonunda ilk açılışı yapmaktan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını söyleyen Hatay Efsane Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Fırat Dağlı, şu ifadelere yer verdi: “Amacımız başta Hatayspor olmak üzere Türk futboluna yetenekli sporcular kazandırmak ve mutlak başarı ile maçlara çıkmaktır. Fair-play çerçevesinde bu sezonu bitirip, tesisleşmeye başlamak istiyoruz. Yeni bir kulüp olmamıza rağmen, spor kamuoyunda sürekli olumlu tepkiler ve destekler aldık. Tabela kulübü değil, gerçek manada bir spor kulübü olmak için kolları sıvadık.” dedi.Futbolun yanı sıra, voleybol ve satranç dallarında da faaliyet gösterdiklerini söyleyen Dağlı, sporun tüm dallarında iddialı bir kulüp olmayı hedeflediklerini söyledi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.