HATAY EMNİYETİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

HATAY EMNİYETİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında gönüllere dokunan anlamlı çalışmalar yaptı.

Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürleri ile birlikte şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden polis ekipleri, iftar sonrası da toplum sağlığı hassasiyetiyle Kızılay’a kan bağışında bulundu. Ziyaretlerinde şehit ve gazi ailelerinin Ramazan Ayını kutlayan Müdür Ahmet Arıbaş ve polis ekipleri, ‘Kahraman şehitlerimiz ve aileleri her zaman baş tacımızdır” diyerek, bir istek ve arzuları olup olmadığını sordu.

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü KGYS binası bahçesinde, Kızılay’a kan bağışında bulunan Hatay Emniyeti, pandemi ve Ramazan Ayı’nda azalan kan bağışı ve kan rezervleri için can suyu oldu., Toplumun refahı ve huzuru için gece gündüz görev yapan Emniyet teşkilatının kan bağışı konusunda da farkını gösterdiğini belirten Müdür Arıbaş, her yerde ve her şatta görev yapan, her türlü olayda, her yerde bulunan emniyet teşkilatının Polis Haftası’nı kutlarken, etkinliklerin hafta boyunca devam edeceğini ifade etti.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.