Meşale Gazetesi

HATAY EROL BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN BİR BAŞARI DAHA

HATAY EROL BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN BİR BAŞARI DAHA


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen cerrahi maske üretimine başlayan Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bu görevi başarıyla sürdürmektedir

Dünya’da ve Ülkemizde yaşanan Corona Virüs Covid-19 salgınından sonra tüm bakanlıklar alarm vererek gerekli tedbirlerin alınması konusunda start verdiler. Milli Eğitim Bakanlığı da bunların arasında önemli yer tutmuştur.

İlimizde de faaliyet gösteren Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine de önemli görevler düştü. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen cerrahi maske üretimine başlayan Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bu görevi başarıyla sürdürmektedir.

Başarılı bir Müdüre sahip olan Meslek Lisesi Levent Sekban ve deneyimli eğitimci kadrosuyla üstlenilen bu görevi layıkıyla  yerine getirmektedir.

Cerrahi Maske üretimi insan sağlığı için önem arz ederken, yaşanılan Coronavirüs vakasında da kalkan gibi görev görmesi yaşamı daha olumlu anlamda etkilemektedir. Okul Müdürü Levent Sekban üretim esnasında çalışmaların bizzat başında bulunarak titizlikle takip etmekte, Bakanlığın vermiş olduğu bu görevi de layıkıyla yerine getirmektedir.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.