HATAY ESNAFI, ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN YANINDA

HATAY ESNAFI, ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN YANINDA

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Türkiye genelinde okulların açılması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan tüm öğretmenler ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Hatay esnafı olarak, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olmayı bir görev biliyoruz diyen HESOB Başkanı Yılmaz, yeni eğitim yılıyla birlikte kırtasiye, okul kıyafeti, kitap ve diğer ihtiyaçların temininde esnafların büyük bir rol üstlendiğini belirtti

Başkan Yılmaz, “Türkiye genelinde okulların açılmasıyla birlikte, yeni eğitim-öğretim yılına adım atan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı, verimli ve başarılı bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

Aziz Fatih Yılmaz, mesajında eğitimin toplumun kalkınmasında ve geleceğinin şekillenmesinde en önemli unsurlardan biri olduğunun altını çizerek, esnaflar olarak bu süreçte öğrenci ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf etmeye devam edeceklerini belirtti. Yılmaz, “Eğitim ve öğretim süresince esnaflar olarak tüm gayretlerimizle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, Hatay’daki esnaf ve sanatkârların her zaman toplumun yanında olduğunu vurgulayarak, yeni eğitim yılıyla birlikte kırtasiye, okul kıyafeti, kitap ve diğer ihtiyaçların temininde esnafların büyük bir rol üstlendiğini belirtti.

HESOB Başkanı Yılmaz, “Esnaflarımız, çocuklarımızın eğitimi için gerekli olan tüm ürün ve hizmetleri en kaliteli ve uygun fiyatlarla sunarak, hem velilerimize destek olmakta hem de yerel ekonomiyi canlandırmaktadır. Bu anlamda, esnafımızın emeği ve gayreti takdire şayandır.

Bizler, Hatay esnafı olarak, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olmayı bir görev biliyoruz. Okul öncesi hazırlıklardan başlayarak, yıl boyunca tüm ihtiyaçların karşılanması için gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmesi için toplum olarak birlik ve dayanışma içerisinde olmamız büyük önem taşıyor,” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.