HATAY GİRİŞİM VE SANAYİ A.Ş’NİN HEDEFİ NE OLABİLİR?

HATAY GİRİŞİM VE SANAYİ A.Ş’NİN HEDEFİ NE OLABİLİR?

HBB Başkanı Lütfü Savaş aralarında CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ,Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur’un ortak olduğu yeni bir anonim şirket daha kurdu.Bu şirket 23.10 2020 tarihinde Büyükdalyan Mahallesi merkez sokak NO:150 Antakya Hatay adresinde Hatay Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Tescil Edilmiş Hatay Tİ Girişim Ve Sanayi Anonim şirketi adıyla tescil edilmiştir.

Ülkemiz demokratik bir ülkedir ve bu ülkede herkes dilediği gibi şirket de kurabilir, fabrikada kurabilir, basit bir işletme de kurabilir.

Ama söz konusu şirketin diğer şirketlerden bazı noktalarda farkı var. kurucuları arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ile Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven İle CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir Ve Suzan Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık ile Hatay İmar Sanayi Anonim şirketinin de olduğu 69 ortakla kuruluyor. kurucular arasına ayrıca ülkemizin değişik şehirlerinde ve yurtdışında ikamet eden 69 ortak hangi amaçla bir araya gelmiş olabilir?

Söz konusu şirketin yönetim kurulu başkanı Hatay Bşb Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Konya/Meram’da ikamet etmekte olan Bülent Kılıç da bu şirketin genel müdürü olarak tayin edilmiş.

Mesele Hatay’a hizmet etmekse neden şirketin 13 ortağı Hatay dışındaki kentlerde, bir tanesi de Almanya’da ikamet etmektedir?

Mesele Hatay’a hizmet etmekse neden Chp Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları şirket ortağı olmuşlar?

Belediye Başkanları ve Milletvekilleri özel şirketler kurarak Hatay’a hizmet etmeyi mi amaçlamaktadır?

Bu şirketle yaklaşan Expo 2021 için neler planlanmaktadır? Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.