HATAY GÜNLERİ RANTA KURBAN MI?

HATAY GÜNLERİ RANTA KURBAN MI?

‘‘Varan 1 Yeni Başlıyoruz’’

Sözde Hatay’ı tanıtma hedefi ile yola çıkan, ancak kapalı kapılar ardında rant pazarlıkları ile adı sıkça anılan Hatay Günleri’nin İstanbul’da yakın dönemde düzenlenecek olan programı ile ilgili de kamuoyunda çeşitli söylentiler dolaşmaya başladı.

Daha önce İstanbul’un merkezinde düzenlenen, ancak şehrin girişine taşınan, burada ücretsiz alınan stantları fahiş fiyata satan yetkili firmanın, bu yıl da aynı tarifeyi uygulayıp uygulamayacağı merak ediliyordu.

HATAY GÜNLERİ OLDU FESTİVAL

Hatay’ın metropol şehir İstanbul’da yapılacak olan tanıtımının hedeflenmesi gereken programa Hataylı olmayan, hatta Hatay dışındaki şehirlerden de esnafların stant açması ile program Hatay Günleri’nden çok festival şeklinde düzenleniyordu. Hataylı olmayan firmaların taklit ürünlerle katıldığı ve fahiş fiyatların ortaya çıktığı fuar, geçtiğimiz senelerde de eleştiri konusu oldu.

KİMLER DAVETLİ, KİMLER DEĞİL?

Tüm belediyelerin katılmadığı, belli zümrenin etkinliği olan Hatay Günleri’ne üst düzey katılım da gösterilmiyor. Hataylı vekillerin dahi katılmadığı adı “Hatay Günleri” olan etkinlik bu yıl da söylentiler ve eleştirilerin gölgesinde başlayacak. Hatay Günleri ile ilgili firma tarafından kamuoyuna yeterli açıklama yapılmazken bu organizasyonu düzenleyen firmanın kim ya da kimlerden oluştuğu ve Hatay’a ne gibi katkılar sunduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.