HATAY HAKEMİ KRİTİK MAÇTA DÜDÜK ÇALACAK

HATAY HAKEMİ KRİTİK MAÇTA DÜDÜK ÇALACAK

ŞAMPİYONLUK HESAPLARI YAPAN SERİK BELEDİYESPOR-BUCASPOR 1928 KARŞILAŞMASINI HATAY BÖLGESİNİN GENÇ VE BAŞARILI HAKEMİ BERAT BUĞRA ÇELİK YÖNETECEK

Hatay Bölgesinin başarılı hakemlerinden Berat Buğra Çelik, TFF 2. Lig’de haftanın en kritik karşılaşması olan Serik Belediyespor-Bucaspor 1928 maçına orta hakem olarak atandı.

Hatay’ın genç hakemi yükselen form grafiği ile Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından 2. ve 3. Lig’deki kritik maçlara görevlendiriliyor.

REKLAM ALANI

TFF 2. Lig’de iki şampiyon adayı takımının karşı karşıya geleceği zorlu maçta Hatay Bölgesi Hakemi Berat Buğra Çelik düdük çalacak.

Hatayspor’un emektar kaptanlarından Şahap Çelik’in oğlu olan Berat Buğra Çelik, Hatay’ın başarılı Klasman bölgesi hakemi olarak dikkat çekiyor.

29 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak Serik Belediyespor-Bucaspor 1928 maçında orta hakem görevini yapacak. Yardımcılıklarını da Feyzullah Çimen, Muhammet Mahmut Delimazı yaparken, dördüncü hakem  olarak da Ali Emir Yolcu görev alacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.