HATAY HASSA GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

HATAY HASSA GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Hatay’da yayınlanan yerel gazetelere bir yenisi daha eklendi. 27 Eylül 2021 tarihli ilk sayısı ile yayın hayatına başlayan Hatay Hassa Gazetesi ile birlikte Hatay’da yerel gazetelere bir yenisi daha eklendi.

Hatay’ın sevilen gazetecilerinden Fatma Şan’ın imtiyaz sahipliğini yaptığı Hatay Hassa Gazetesi günlük olarak yayınlanacak. Yazı işleri Müdürlüğü görevini ise Hasan Baykuş yürütecek.

Hatay Hassa Gazetesi, güvenilir, tecrübeli, insan odaklı, hızlı, sosyal habercilik anlayışıyla topluma ve insana katkı sağlayan haberler yapan, Hatay’ın en iyi haber gazetelerinden biri olmayı hedefleyerek, haberciliğin rutinlerini kıran bir yayın organı olma amacıyla yola çıktı. Hatay Hassa Gazetesi, haberciliğe yeni bir soluk getirmek amacıyla Şan Medya tarafından kuruldu.

Başta haber olmak üzere, dünyadan ülkemizden ve şehrimizden haberler, sosyal ve siyasal gündemin nabzını tutan ve doğru isimlerle doğru noktalara odaklanan ekonomi, spor, insan hikayeleri, sosyal medya, teknoloji, sanat, eğlence, müzik ve belgesel olmak üzere pek çok konuda kaliteli içerikleri okuyucularıyla buluşturacak.

Hatay’da basın hayatına yeni bir soluk getirileceğini belirten “Hatay Hassa Gazetesi” Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Şan,“Bu gün itibariyle gazetemiz yayın hayatına başladı. Güçlü kadrosu ve tarafsız yayın anlayışıyla dolu dolu sekiz sayfa yayınlanacak olan gazetemizin memleketimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu gazete kimseden çıkar, menfaat beklemeden, rant peşinde koşmadan ilkeli, dürüst ve objektif gazetecilikten ödün vermeden yayın hayatını sürdürecektir. Haftanın 5 günü yayınlanacak gazetemizin içeriği zengin haber ve konularıyla okuyucularımızı şimdiden meraklandırmıştır. Gazetemizin internet sitesi de kısa bir süre sonra yayına girecek. Buradan okuyucularımıza şimdiden teşekkür eder, gazetemize uzun yıllar diler, bölge adına faydalı haberler yapmayı dilerim.” İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.