HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

DR.HAMBOLAT; BU BİR GÖREV DEĞİŞİMİ, GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIM

HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Mustafa HAMBOLAT; İl Sağlık Müdürlüğünü vekâleten yürüten Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ’den görevi devraldı.İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine İl Sağlık Müdürlüğünde görevli başkanlar, başkan yardımcıları ve yöneticiler katılım gösterdi.İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen tören de konuşan Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ;“Bu çalışma sürecinde bize destek olan özellikle yönetici arkadaşlarıma ve tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sekiz aydır vekâleten yürüttüğüm bu görevi Dr.Mustafa HAMBOLAT’a gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek, bundan sonraki görevinde Dr. Mustafa HAMBOLAT’a başarılar diliyorum” dedi.

DR.HAMBOLAT; BU BİR GÖREV DEĞİŞİMİ, GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIM

Hatay İl Sağlık Müdürlüğünü devralan Dr. Mustafa HAMBOLAT tören de yaptığı konuşmada, Bu bir görev değişimi, Dr.Ümit Mutlu TİRYAKİ’ye bundan önce yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.
“Ülkemizin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini; bu zor dönemlerde, Vatan ve Milli Birlik ve Kardeşlik kavramlarının önem kazandığını, Bize düşen çok daha fazla çalışarak halkımıza hizmet etme bilincini her zaman diri tutmak ve korumak olduğunu. Bir olarak, diri olarak, birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğumuz sürece başarının her alanda geleceğini ve Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Hatay’ daki sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak olacaktır.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.