Meşale Gazetesi

HATAY KANSER PLATFORMU’NDAN ‘YEŞİL’ HASSASİYETİ

HATAY KANSER PLATFORMU’NDAN ‘YEŞİL’ HASSASİYETİ

 ”Kalpten Kalbe, Baştan Başa Güzel İnsanlık Her Daim Yaşamalı’ sloganıyla yola çıkan Uzman Dr. Serdal Kanuncu’nun öncülüğünde kurulan Hatay Kanser Dayanışma Platformunda yer alan gönüllü ekip, Tomruksuyu Hezen Düzün mevkiinde, Antakya Orman İşletme Müdürlüğü’nün belirlediği yerde fidanları toprakla buluşturdu.

Hayırsever Doktor Serdal Kanuncu öncülüğünde oluşturulan ‘Hatay Kanser Dayanışma Platformu’ Kanserle savaşan insanlara ve ailelerine yapılan yardımların yanı sıra sosyal etkinliklere de imza atıyor. Bu bağlamda platform üyeleri Antakya Orman İşletme Müdürlüğü’nün belirlediği yerde fidan dikimi gerçekleştirdi. Tomruksuyu Hezen Düzün mevkiinde, fidanları toprakla buluşturan platform üyeleri bu şekilde yeşile önem verdiklerini de gösterdi.

Hatay Kanser Dayanışma Platformu olarak çalışmalarına tam hız devam ettiklerini kaydeden Hayırsever Doktor Serdal Kanuncu; “Şimdiye değin kanser mücadelesi veren tam 14 vatandaşımıza destek sunmaya, yanlarında olmaya çalıştık. ‘Kıymetli işler bizi bekliyor’ diyerek yola koyulduk ve yeşil hassasiyeti için fidan dikme etkinliği de gerçekleştirdik. Her zaman yanımda olan değerli ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.