HATAY MEMLEKET PARTİSİ İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

HATAY MEMLEKET PARTİSİ İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

Muharrem İnce’nin başlattığı ‘Memleket Hareketi’ siyasi hayatına partileşerek devam ediyor. Kısa süre önce kurulmasına rağmen Türkiye’nin birçok yerinde teşkilat çalışmalarını tamamlayan Memleket partisinin Hatay’da il kongresi 29 Ağustos 2021’de yapılacak. ‘Helena Center’da gerçekleşecek seçimli 1. Olağan İl Kongre hazırlıkları Hüseyin Ata Kaşgöz yönetiminde tamamlandı.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ‘’Muharrem İnce önderliğinde kurulan ve Memleket Hareketi olarak yola başlayıp sonrasında partileşen, 2 aylık sürede 58 il ve 250den fazla ilçede yönetim kurulu seçimlerini yapan ve kongrelerini tamamlayan Memleket Partisi, Hatay’da ilçe kongrelerini tamamladı‘’ ifadelerine yer verildi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti’nin İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin de katılacağı kongreye tüm hemşerilerini davet eden İl Başkanı Hüseyin Ata Kaşgöz: “Partimizin ilçe teşkilatlarını çok kısa bir sürede kurduk. Olası erken seçime hazırlığımızı tamamladık. Şimdi il kongremiz ardından 18 Eylül’de gerçekleşecek ve Muharrem İnce’nin genel başkan adayı olacağı büyük kurultay ile süreci tamamlayacağız şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hüseyin Ata Kaşgöz; ‘’Milletimize Umut, Adalet, Vicdan, İş sloganıyla çıktığımız yolda partimiz günden güne büyüyor, gelişiyor. Hem deneyimli, hem genç kadroları bir araya getirerek milletimize önderlik etmeye talibiz. Aziz milletimizi partimize katılmaya, destek olmaya davet ediyoruz.” dedi. Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.