HATAY MEŞ'ALE GAZETESİ TEHDİTLERE BOYUN EĞMEZ

HATAY MEŞ'ALE GAZETESİ  TEHDİTLERE BOYUN EĞMEZ

Son iki sayımızda Hatay Büyükşehir Belediyesi üzerinden haksız kazanç sağlamak amacıyla ihaleye fesat karıştırdığı söylentileri kulaktan kulağa yayılan HBB Özel Kalemi Hasan Ceyhun Cevrioğlu, yaptığımız haberler dolayısıyla kendisini aklamak yerine kolay lokma sandığı Hatay Meş’ale Gazetesi’ni dolaylı olarak tehdit etmeye çalışmaktadır.

Basın ilkelerine dayalı olarak yaptığımız haberlerimizin yarattığı sansasyonun, HBB’yi derinden sarstığı ortaya çıkarken, Cevrioğlu’nun tüm suçlamalara karşın tehdit yoluna gittiği görüldü. Biz gazetemizden Cevrioğlu tarafından alındığı söylenen villanın hangi yollardan alındığını, memur maaşıyla bu tür gayrimenkullerin alınmasının imkansız olduğunu ve kumar oynadığı söylentilerini ilettik.

BURASI HATAY, KURTLAR VADİSİ SETİ DEĞİL

Tüm bu söylentilere rağmen kendisini aklamak amacıyla kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapamayan Cevrioğlu, kendisini Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin setinde sanarak her yere tehditler savurduğu, gazetemiz çalışanlarını hedef alan söylemler sarf ettiği duyumlarımız üzerine, kendisinin de görev yaptığı Hatay’ın Kurtlar Vadisi setine benzemediğini bir kez daha aktarıyoruz. Cevrioğlu’nun kumarhane ve kahvehanelerde kumar oynadığı, elde ettiği serveti de bu yolla edindiği söylentilerini gazetemizde manşete taşıyarak, varsa suçluların kamuoyu nezdinde cezalandırılması için sorumlu gazetecilik anlayışımızın gereğini yapıyoruz. Eğer bu söylentiler doğru değil ise Cevrioğlu’ndan veya görev yaptığı kurum olan HBB’den konuya açıklık getirilmesini talep ediyoruz.

BİZ TEHDİTLERE KULAK ASMADAN, SADECE GAZETECİLİK YAPIYORUZ

Doğup büyüdüğümüz, ve sorumlu olduğumuz ilimizin kaynaklarının hesabını sormak gazetecilik mesleği gereği en tabii hakkımızdır. Biz Hatay Meş’ale Gazetesi olarak tehditlere kulak asmadan, doğru bildiğimiz yolda her yanlışa yanlış diyerek, suçluları işaret etmeye, milletin kaynaklarını kendi şahsına kullanan kim varsa ortaya çıkarmaya devam edeceğiz.

Doğru habercilik anlayışımız ile halkımıza doğruları söylemeye devam edeceğiz. Eğer haberlerimizde yer verdiğimiz konularda doğru olmayan bir konu varsa çıkın ve kamuoyunu doğru bilgilendirin. Aksi halde kamuoyu vicdanı sizleri affetmeyecek. Haber M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.