HATAY MİLLETVEKİLLERİ BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

HATAY MİLLETVEKİLLERİ BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Serkan Topal  Korono Virüs nedeniyle hastalanan veya hayatını kaybeden yurtdışında yaşayan vatandaşların Hatay’a getirilmesi ile ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ettiler. Hatay Milletvekilleri  yurtdışında yaşayan Hatay’lı vatandaşların sorunlarını belirtmek için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü.  Dışişleri Bakanlığı konutunda yapılan görüşmede Suudi Arabistan başta olmak üzere diğer ülkelerde yaşayan Hatay’lı vatandaşların memlekete getirilmesini talep ettiler.

HATAY PARTİLER ÜSTÜ BİR ŞEHİRDİR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmenin ardından açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal’’ değerli hemşehrilerim bugün değerli  Hatay Milletvekillerimiz Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi  ile birlikte Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ettik. Yurtdışında olan Hatay’lı vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirdik. Bakanımız, yurtdışında hasta olan, hayatını kaybeden vatandaşlarla ilgili bir çözüm planı uygulayacağını ifade etti. Bakanımıza teşekkür ediyorum. Hatay partiler üstü bir şehirdir. Barış kardeşlik kültürü her zaman var olacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

YURTDIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZ MERAK ETMESİNLER

Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın ardından açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’’Hatay Milletvekillerimiz Hüseyin Yayman ve Serkan Topal ile birlikte Dışişleri Bakanlığımızı ziyaret ettik. Ziyaret amacımız yurtdışında olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak, ülkemize vatandaşlarımızı getirebilmek ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirebilmemiz için talepleri  Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ilettik.  Bakanımız konuyla ilgili bire bir ilgilendi ve sorunları en kısa zamanda çözeceğini belirtti. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Dışişleri personelimize teşekkür ediyorum. Yurtdışındaki vatandaşlarımız merak etmesinler, tüm sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz’’ifadelerine yer verdi.

SÖZ KONUSU HATAY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

Son olarak açıklamada bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’’  İktidar ve muhalefet farkı gözetmeksizin tüm milletvekilleri olarak söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır diyerek hep beraberiz. Burada olmayan AK Parti, CHP ve MHP Milletvekilimize de teşekkür ediyorum. Onların da yoğun gündemlerinde yurtdışında yaşayan Hatay’lı  vatandaşlarımızın sorunları vardı. Bu anlamda bizlere destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve tüm Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.