HATAY MUTFAĞI BİR BAŞKA GÜZEL

HATAY MUTFAĞI BİR BAŞKA GÜZEL

Hataylı Araştırmacı Yazar Gökhan Moralıoğlu‘nun Hatay lezzetleri ve Antakya mutfağını anlattığı yeni kitabı “Hatay Mutfağı tatlısıyla, tuzlusuyla Antakya lezzetleri” kitabı yayınlandı.Antakya’nın binlerce yıllık külür birikimi ile oluşmuş lezzetlerine yeni bir bakış açısı da sunan kitapta bilinen lezzetlere yönelik farklı tariflerin yanı sıra Antakyalıların da ilk kez duyacakları harika lezzetler özenle anlatılıyor.

BU KÜLTÜRÜ YAŞATMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Uzun araştırmalar ve görüşmelerin ışığında hazırlanan kitabın yazarı Gökhan Moralıoğlu eserini şöyle anlattı; “Mutfağımıza duyulan bu ilgiyi yeni nesillere en doğru şekliyle aktarmak ve yaşatmak elbette biz Antakyalıların görevidir. Antakya, dünya üzerindeki birçok medeniyetle de ilklerin yaşanmasıyla da çok ünlüdür. Antakya Mutfağında insanların beslenme zincirine uygun olan her gıdanın bulunması, bu coğrafyanın zenginliğinden kaynaklıdır” ifadeleriyle okuyucularına sundu.Sonçağ Yayıncılık’tan çıkan “Hatay Mutfağı tatlısıyla, tuzlusuyla Antakya lezzetleri” Gökhan Moralıoğlu imzalı kitap, tüm seçkin kitapçılardan temin edilebilecek. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.