Meşale Gazetesi

HATAY OTO GALERİCİLER SİTESİ TÖRENLE TANITILDI

HATAY OTO GALERİCİLER SİTESİ TÖRENLE TANITILDI

Hatay Oto Galericiler Sitesi dün düzenlenen törenle tanıtıldı, görücüye çıktı.

Düzenlenen tanıtım kokteyline Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, İşadamı Sedat Aslan, Defne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk, Serinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurittin Koyun, bazı banka müdürleri, ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, çok İşadamı ve Oto Galerici esnafları katıldı.

Davetlilerle yakından ilgilenen Hatay Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Naim Dalyan, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Kuruluşunu tamamlayıp 1. Olağan Genel Kurulunu tamamladığımız ve yönetimi şekillenen ve görev dağılımını yaptığımız kooperatifimizin kuruluş amacında belirtildiği üzere öncelikli ve birincil gayemiz olan esnaflarımızın toplu işyeri sahibi yapma çalışmalarımızın vardığı durumu ve geldiğimiz süreci kamuoyu ile paylaşmak istedik. Hatay ilimize böyle bir projeyi kazandıracak olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Esnaflarımızın bir arada hizmet verecek olması herkese katkı sağlayacaktır. Site inşaatını kısa süre içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz. Bizi kırmayıp tanıtım toplantısına katılan tüm herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

BU TÜR KOOPERATİFLERE İHTİYAÇ VAR

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek ise yaptığı konuşmada 2 tane kooperatif olduğunu ve bu kooperatiflerin hayata geçirilebilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini vurguladı. 1000’den fazla galerici esnafı olduğunu da sözlerine ekleyen İmrek, bu tür kooperatiflere ihtiyaç olduğunu da ifade etti.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Törene katılan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin de, esnafların bir araya gelip bir arada çalışacak olmalarının anlamlı olduğunu belirtti. Parselin konum itibariyle çok güzel olduğunu da vurgulayan Çinçin; “Bu tür kooperatiflerin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Aslında geç kalınmış bir yatırım bu. Başarılı olmanın yolu altyapıdan geçer. Site inşaatı bittiğinde esnafların daha başarılı olacağı kanaatindeyim. İnşaatın çok kısa süre içerisinde biteceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.