HATAY STADYUMU ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

HATAY STADYUMU ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yapımı devam eden Yeni Hatay Stadyumu ve Kapalı Spor Salonu çalışmalarında yaptıkları incelemelerde “ Devletimiz her daim, her alanda yatırımları ile milletinin gücüne güç katıyor.” dedi. 

AK Parti Hatay Milletvekili TBMM Tüm Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya gerçekleştirdikleri incelemelerde stadyum ve kapalı spor salonu inşaatlarında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldılar. 

Başkan Yılmaz incelemeler esnasında yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Devletimiz her daim, her alanda yatırımları ile milletinin gücüne güç katıyor. Hatay Stadyumu ve Kapalı Spor Salonu’nda yürütülen çalışmalarda incelemelerde bulunduk. Bu önemli yatırımların gerçekleştirilmesini sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, kıymetli Bakanlarımıza, Cumhur İttifakı Hatay Milletvekillerine, Sayın İl Başkanımıza ve inşa esnasında emeği geçen tüm işçi kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yapım aşamalarında sona gelinen Hatay Stadyumu şehrimize hayırlı olsun.”  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.