PLAY-OFF HEYECANI YAŞANACAK

PLAY-OFF HEYECANI YAŞANACAK

2021-2022 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. (A) Grubunda Play-Off ta mücadele eden takımlar geçen hafta kesinleşmişti.  Son oynanan müsabakaların ardından (B) Grubunda da Play-Off’a çıkan diğer takımlar netleşti. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan önemli karşılaşmada Samandağ Spor, İskenderun MeydanSpor’u 4-2 mağlup etti.

İskenderun MeydanSpor’un gollerini Mehmet Türk (2), Samandağ Spor’un gollerini de Murat Karaağaç (2), Hüseyin Erendüz ile İsa Özdağ attı. Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:

MAŞUKLU SPOR 4-  KIRIKHAN SPOR FK 5

Dörtyol Bel. 0-Armutlu 3 (Hükmen)

Bu sonuçların ardından 2021-2022 Sezonunda Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off liginde mücadele edecek olan takımlar kesinleşti. (A) Grubu. Lider İskenderun Yıldız Spor (3-Puan ile), ikinci Samandağ Gençlerbirliği (2-Puan ile), üçüncü Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor (1-Puan ile), (B) Grubunda Lider Samandağ Spor (3-Puan ile), ikinci İskenderun Meydan Spor (2-Puan ile), üçüncü Kırıkhan Spor FK (1-Puan ile) Play-Off ligine başlayacak.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.