HATAY VOLEYBOL TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ

HATAY VOLEYBOL TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ

Hatay’ı Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Liginde başarıyla temsil eden Hatay Kadın Voleybol takımının antrenmanını AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Çağlarsu ve Türkiye Voleybol Federasyonu İl temsilcisi Kemal Soner de hazır bulundu. Hatay Voleybol Takımı’nın başantrenörü Mehmet Bekmez, heyete takımın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ERDOĞAN: BAŞARIYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

REKLAM ALANI

AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, Hatay’ı Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Liginde başarıyla temsil eden Hatay Kadın Voleybol takımına desteklerinin süreceğini kaydetti. Başarının yanında olmaya ve gençleri spora yönlendirecek projelerde yer almaya devam edeceklerini belirten Erdoğan, Bekmez’e ve sporculara başarı dileklerini iletti.

BEKMEZ AK PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Voleybol Takımı’nın başantrenörü Mehmet Bekmez, AK Partililere ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bekmez açıklamasında; “Bugün antrenmanımıza AK Parti İl Başkanımız Dr. Mustafa Erdoğan, Antakya Belediye Başkanımız İbrahim Naci Yapar ve AK Parti Antakya İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Boyacıoğlu, Antakya Belediye Başkan Yardımcımız Şükrü Çağlarsu ile Türkiye Voleybol Federasyonu İl temsilcimiz Kemal Soner katıldılar. İlimizi Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde temsil eden Hatay Kadın Voleybol takımımız hakkında bilgiler verip, yeni sezonda başarı dileklerinde bulundular. Bu sezon takımımıza maddi manevi destek vereceklerinin sözünü verdiler. Bu nazik ziyaretleri ve takımımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hatay Hepimizin Şahsi Meselesidir” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.