‘HATAY’A MAVİ ÇOK YAKIŞTI”

‘HATAY’A MAVİ ÇOK YAKIŞTI”

Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan ‘Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu’nda aşılama oranına göre Hatay % 75,’e ulaşarak mavi iller kategorisinde yer aldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat aşılama çalışmalarına destek olan vatandaşlara teşekkür ederken, “Hatay’a mavi çok yakıştı” dedi. Hatay, Sağlık Bakanlığı’nın 27 Ağustos tarihli yayınladığı ‘Günlük aşı Verileri’ tablosunda yüzde 75 ile mavi iller kategorisinde yer aldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat koronavirüs ile mücadelede aşının önemine dikkat çekerken, yaptırmayan vatandaşları aşı uygulama noktalarına davet etti. 

HERKESİ AŞI NOKTALARINA BEKLİYORUZ

Hatay’ın mavi iller kategorisine yükselmesinin mutluluğunu yaşadıklarını beliren Hambolat, şu açıklamada bulundu: “Türkiye koronavirüs aşılama oranında Hatay yüzde 75’i geçerek mavi iller kategorisinde yer aldı. Tüm Hataylılara yürekten teşekkür ediyorum. Koronavirüse karşı en büyük silahımız olan aşıyı asla ihmal etmeyelim. Birinci, ikinci ve üçüncü aşılarını yaptıramayan hemşehrilerimizi, hastanelerimiz, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Aile Sağlığı Merkezlerimizde bulunan aşı poliklinikleri ile aşı uygulama noktalarında aşılarını olmaya davet ediyorum. Hatay’a mavi çok yakıştı.” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.