HATAY’A YEŞİLDAL SÖZÜ

HATAY’A YEŞİLDAL SÖZÜ

TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hataylı hemşehrilerine kentin ayağa kalkacağı sözünü verdi. Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği Hatay’ın kendilerinin de tek gündemi olduğunu kaydeden Yeşildal, gazetemize Hatay temaslarının ardından açıklamalarda bulundu. Gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı’ya özel açıklamalarda bulunan Milletvekili Yeşildal; “Ben bugün sadece bir milletvekili olarak burada değilim. Hatay’ın bir evladı, deprem bölgesindeki hemşehrilerimizin kardeşi ve bölgenin ihtiyacını giderecek kişilerden biri olarak buradayım. Milyonlarca vatandaşımıza yeni yuva kazandırmış, milletinin zor anlarında hep yanında olmuş bir partinin neferiyim. Allah’ın izniyle, Hatay’ımızı şanına yaraşır şekilde ihya edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; şartlar ne olursa olsun, deprem bölgesinin ikinci plana düşmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Deprem bölgesi, en önemli gündemimiz olmaya devam edecek. Afetzede kardeşlerimizin yüzü gülene kadar biz burada olmaya devam edeceğiz, onları yalnız bırakmayacağız” dedi.

“2 BİNE YAKIN ŞANTİYEDE 153 BİN İŞÇİ KARDEŞİMİZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR”

6 Şubat’ta yaşanan depremi dün gibi hatırlıyoruz. Hatay’da yaralarımızı sarmak için haftalarca vatandaşımızla omuz omuza verdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, nasıl her depremde, selde, heyelanda ve yangında milletimizin yanında olduysak, asrın felaketinde de milletimizle birlikte bir seferberlik şuuruyla çalıştık. Devletimiz tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde olacak. 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Bugün deprem bölgesinde 2 bine yakın şantiyede 153 bin işçi kardeşimiz arı gibi çalışıyor. Amacımız, yıl sonuna kadar en az 200 bin konutun teslimini gerçekleştirip, vatandaşlarımıza teslim etmek. Afetzede kardeşlerimizin yüzü gülene kadar biz burada olmaya devam edeceğiz, onları yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI

Milletvekili Yeşildal, sözünün arkasında durmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını da sözlerine ekledi.Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.