HATAY’DA 6 ŞUBAT ŞEHİDİ ÖĞRETMENİN ADI GÖREV YAPTIĞI OKULDA YAŞATILACAK

HATAY’DA 6 ŞUBAT ŞEHİDİ ÖĞRETMENİN ADI GÖREV YAPTIĞI OKULDA YAŞATILACAK

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Anadolu Lisesi’nin deprem şehidi öğretmeni Hatice Neşe Özgür Sabuncuoğlu’nun adının verildiği konferans salonu düzenlenen törenle açıldı.

Hatay Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen “Hatice Neşe Özgür Sabuncuoğlu Konferans Salonu”nun açılış törenine Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, deprem şehidi öğretmenin anne ve babası, mesai arkadaşları ve öğrenciler katıldı.

TECİMEN, SABUNCUOĞLU’NU ANDI

REKLAM ALANI

Açılış törenine katılan Ahmet Tecimen, konuşmasında Sabuncuoğlu’nun eğitim alanındaki özverisini ve öğrencilerine olan bağlılığını vurgulayarak, onun anısının her zaman yaşatılması gerektiğini ifade etti. Törende, okulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinlikler de büyük ilgi gördü.

Konferans salonunun, öğretmenlerin ve öğrencilerin bilgi paylaşımı yapacakları, seminerler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek bir alan olarak hizmet vermesi planlanıyor. Salon, Sabuncuoğlu’nun eğitimdeki mirasını ve sevgisini devam ettirmek için önemli bir adım olarak değerlendiren Tecimen, programda acılı anne babaya da plaket takdiminde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.