HATAY’DA ASENA’LARDAN ŞİDDETE KARŞI PANEL

HATAY’DA ASENA’LARDAN ŞİDDETE KARŞI PANEL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığına bağlı kadın örgütlenmesi olan Asena teşkilatı tarafından “6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanuna ilişkin eğitim” konulu seminer düzenlendi.

İl Başkanlığında düzenlenen seminere Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları il yönetimi, Asena teşkilatı ve gençler katıldı. Programda Ülkü Ocakları Hukuk Sorumlusu Av. Mustafa Tazearslan tarafından ailelerin korunması ve şiddetin önlenmesi konusunda katılımcılara bilgilendirmelerde bulunuldu. Başkan Döner, seminerin oldukça faydalı geçtiğini belirterek Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak kadına şiddete sonuna kadar karşı olduklarını belirtti.

DÖNER: KADINA ŞİDETİN HER TÜRÜNÜN KARŞISINDAYIZ

Başkan Döner, seminerle ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Hatay İl Asena Teşkilatımızın tertip ettiği “6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanuna ilişkin eğitim” konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Emeklerinden dolayı İl Asena Teşkilatıma, anlatımlarından dolayı Hukuk Sorumlumuz Av. Mustafa Tazearslan’a teşekkür ederim. Ülkü Ocakları Olarak Kadına Şiddetin her türünün karşısındayız” dedi. Haber.Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.