HATAY’DA DÜZENLENEN PROGRAM VERİMLİ GEÇTİ

HATAY’DA DÜZENLENEN PROGRAM VERİMLİ GEÇTİ

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Hatay’da düzenledikleri 3 günlük programı değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Hatay ve ilçelerini kapsayan 3 günlük programın gerek teşkilatlar gerekse vatandaşlar nezdinde son derece verimli geçtiğini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP PM Üyesi Ali Mahir Başarır, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir’in katıldığı programlarda Erzin, Dörtyol, Payas, Antakya ve Kumlu’da esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep, beklenti ve sorunları dinlediklerini dile getiren CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, “İlimizde son derece verimli bir çalışmayı tamamladık. Programlarımıza katılarak halkımızın, esnaflarımızın, STK’larımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyen not alan ve TBMM’ye taşıyacaklarını ifade eden CHP Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel ile birlikte programlarımıza Parti Meclisi Üyemiz Ali Mahir Başarır, Adana Milletvekilimiz  Burhanettin Bulut ve Hatay Milletvekillerimiz Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Teşkilatlar olarak birliktelik ve beraberliğin güzel sonuçlarını yansıttıklarını ifade eden Başkan Dr. Parlar, “Hatay ve ilçelerimizin sorunlarını biliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda 3 gün süren programda çok başarılı birer çalışma örneği gösteren İlçe başkanlarımı, yöneticilerimizi, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimizi, partimizin gerçek sahibi üye ve gönüllülerimizi yürekten kutluyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.