HATAY’DA MEMUR-SEN’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

HATAY’DA MEMUR-SEN’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Hatay Memur-Sen üyeleri, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da katılımıyla düzenlenen gecede bir araya geldi. Anemon Otelde gerçekleşen program yoğun ilgi görürken, Başkan Yalçın katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti. Toplantıya; il, ilçe milli eğitim müdürlerinin yanı sıra STK, Oda temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

YALÇIN: İLK GÜNDEN BU YANA ÇİZGİMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK

Programda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise Memur-Sen’in milletin yanında pozisyon alarak, çalışanın hak ve menfaatini gözeterek yola çıktığını ifade etti. Memur-Sen’in 30 yıllık mücadele süreçlerine değinen Yalçın, “Memur-Sen ailesi kurulduğu günden bugüne kadar çizgisinden ödün vermeyen bir aile. Çünkü kuruluş hikayesinde niçin kurulmak istendiği konusunun altını başlangıçta doldurduğu için, ondan sonra hiçbir boşluk oluşturmayan, aynı çizgi üzerinde yolculuğu devam ettiren bir aile. Bizim yola çıkışımız bir ihtiyaca binaen Türkiye’de yeni bir alan açmak, yeni bir sayfa, emek mücadelesinde erdemli bir yaklaşım ortaya koymak, bu ülkede sendikacılığın bizcesini, bizim değerlerimize yaslanarak ortaya koymak bizim temel iddiamız ve idealimizdir” diye konuştu.

BAYRAKDAR: BU SENDİKANIN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM 

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, katılımlarından ötürü Hataylı üyelere teşekkürlerini sundu. Memur-Sen’in kurulduğu günden bugüne kadar çizgisinden ödün vermeyen bir sendika olduğuna değinen Bayrakdar, böyle bir sendikanın parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

BAYRAKDAR’DAN YALÇIN’A VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, programın ardından katılım gösteren Genel Başkan Ali Yalçın’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Bayrakdar yaptığı açıklamada; “Dün Antakya Anemon Oteli harika bir programa sahne oldu. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’ın katılımı ile Eğitim Bir-Sen Hatay şubeleri istişare toplantısını gerçekleştirmiş olduk. Programımız Çanakkale’de şehit olan ecdadımızın ruhu için Kur’an-ı Kerim okunması ve tüm şehitlerimiz için il müftümüz tarafından yapılan dua ile başladı. Çanakkale köprüsü’nün açılışı nedeniyle programımıza katılamayan AK Parti Hatay milletvekili Hüseyin Yayman da telgraf göndererek gönüllerinin bizimle beraber olduğunu belirtmişlerdir. Bu vesile ile de kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Gönül isterdi ki tüm üyelerimizi toplayabileceğimiz büyük bir salonumuz olsun ve bu programı tüm üyelerimizin katılımı ile yapmış olalım. Bu vesileyle davet etmek istediğimiz ancak imkânsızlıklar nedeniyle davet edemediğimiz gönül dostlarımızın bu özrümüzü kabul edeceğine gönülden inanıyoruz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.