HATAY’DA SAĞLIKÇILAR TEYAKKUZ’DA

HATAY’DA SAĞLIKÇILAR TEYAKKUZ’DA

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, İl Sağlık Müdürlüğü Davud-i Antaki toplantı salonunda sabahın erken saatlerinde kurum içi bir toplantı gerçekleştirerek haftanın ilk mesaisini başlatmış oldu.

Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı, Acil Sağlık Hizmetleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Halk Sağlığı Hizmetleri, Personel Hizmetleri, Destek Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri ve Suriye Görev Gücü başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Dr. Mustafa Hambolat, geçen haftanın ilimizdeki sağlık hizmetleri verimlilik değerlendirmesini yaptıktan sonra, Korona Virüs ile ilgili gelişmeler ve son durum açısından tespitler ve paylaşımlarda bulunduktan sonra kurum başkanlarından kendi alanlarında yürüttükleri hizmetler ile ilgili kısa bir brifing alarak, vatandaşa sunulan sağlık hizmet kalitesini ölçtü. Yapılacak olan yeni sağlık tesis yatırımlarının takibinin, Korona Virüs ile mücadelede filyasyon hizmetlerinin, anlık veri almanın ve hızlı müdahalenin, hastane yoğun bakım ve vantilatör hizmetlerinin anlık takibinin,112 acil yardım hizmetlerinde vakaya gidiş süresinin minimumda tutulmasının, personel planlaması ve görevlendirilmesinde hakkaniyet ilkelerine bağlı kalınarak sürecin işletilmesinin, satın alma iş ve işlemlerinde mağduriyet yaşanmaması için kanuni sürelere uyulmasının ve en uygun, en efektif maliyetlerle sonuçlanmasının, Suriye’de görev yürüten hastane ve sahra sağlık hizmetlerinin takibinin önemli olduğunun altını çizen  Dr. Mustafa Hambolat, kurum başkanlarından istek ve taleplerini aldıktan sonra toplantıyı sonlandırdı. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.