HATAY’DA YOL PROJELERİ TAMAMLANIYOR

HATAY’DA YOL PROJELERİ TAMAMLANIYOR

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi, TBMM’de Nöbetçi Olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Hatay’da yapımı planlanan yol projeleri masaya yatırıldı. Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yayman; “Ziyaretin Ana Gündem Maddeleri; Amanos Tüneli, Toprakkale-İskenderun, Altınözü, Enek~Narlıca, Sarımazı~Antakya Karayollarının Yapım ve Yenilenmesi, Payas Balıkçı Barınağının Yatırım Planına Alınması Hususları İdi. Amanos Tüneli Projesi Tamamlanmış Olup 2022’nin Sonu/2023’ün Başlarında İhaleye Çıkıyor. Toprakkale-İskenderun D-817 Karayolu’nun  Projesi Tamamlanmış Olup, Projenin İhaleye Verilmesiyle İlgili Hazırlık Çalışmaları Başladı. Altınözü Karayolu İle Enek-Narlıca Yolu Tamamlanıyor. Sarımazı-Antakya Yolunun Yenilenmesi İle İlgili Çalışmalar Başladı. Payas Balıkçı Barınağının 2023 Yılı Yatırım Planına Alınması İçin Start Verildi. Kaymak Gibi Yollar, Modern Bir Barınak Hatay’ın Hakkı. Hatay’ın Hakkı Olan Hizmet ve Projeler İçin Canla Başla Çalışan Değerli Vekillerimize ve Hususen Hatay’ın Ulaştırma, Alt Yapı ve Haberleşme Yatırımlarına Ehemmiyet Gösteren Değerli Bakanımıza Teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.