HATAY’DAN 150 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

HATAY’DAN 150 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antakya Mobilyacılar Sitesi’nin 2021 yılı içerisinde 150 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı.2021 yılı boyunca Türkiye’de gerçekleştirilen proje ve icraatları sosyal medya hesabından madde madde sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin kalkınma hamlesine en güçlü desteklerden birinin Antakya’dan geldiğine dikkat çekti. Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin yatırım, üretim, istihdam, ihracat ve büyüme odaklı ekonomi politikasına en güçlü desteklerden biri Antakya’dan geldi. Antakya Mobilyacılar Sitesi 150 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi” dedi.

ÇİNÇİN: CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mobilyacılar sitesinin yapımında verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Ülkemizin büyüme odaklı ekonomi politikasına 150 Milyon dolarlık İhracat ile büyük katkılar sunan Antakya Mobilyacılar Sitesi yatırımcılarımıza ve yapımında desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, Antakya Mobilyacılar Sitesi’nin önemine vurgu yaptı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.