HATAY’IN ALTYAPISI ATSO’DA KONUŞULDU

HATAY’IN ALTYAPISI ATSO’DA KONUŞULDU

Hatay’ın imarında asıl söz sahibi olması gereken meslek kuruluşları Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nda buluştu. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in ev sahipliğindeki toplantıya Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, İnder, Harita Mühendisleri Odası, Yapı Denetim Derneği, Jeoloji Mühendisleri Odası, Şehir Planlamacıları Odası ve İnşaat Komitesi üyeleri katıldı.

ÇİNÇİN: SONUÇ BİLDİRGESİ KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK

Hatay’ın yapılaşması ve altyapı sorunlarının konuşulduğu toplantıyla ilgili konuşan Başkan Çinçin; “Kentimizin Yapılaşma ve Altyapı sorunlarını istişare ettik. Daha yaşanabilir bir Kent için ortak akla ve birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. Bu kapsamda bir araya geldiğimiz toplantılara önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Bu toplantılardan çıkan sonuçları Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hatay Kamuoyu ile paylaşacağız. Katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.