HATAY’IN ENERJİ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

HATAY’IN ENERJİ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Hatay ailesinin çıkarma yaptığı Enerji Bakanlığı’ndan Hatay’a yatırımlara devam edilmesinde mutabakata varıldı.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’ın öncülüğünde AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’ndan oluşan heyet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ı makamında ziyaret etti. Hatay’ın enerji sorunlarının istişare edildiği ziyarette kesintisi enerji ve mağduriyetlerin azalması için yatırımın devam etmesi konularında mutabakata varıldı. Bakan Yardımcısı Tancan’a teşekkür eden heyet, Hatay’a müjdeli haberlerle dönecekleri için memnun olduklarını kaydetti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.