HATAY’IN HİZMETKARLARI HESOB’DA BULUŞTU

HATAY’IN HİZMETKARLARI HESOB’DA BULUŞTU

Hatay’a yatırım kazandırmak için canla başla çalışan Cumhur İttifakı üyeleri HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün ev sahipliğinde buluştu.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, HESOB Onursal Başkanı ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yer aldı. Toplantıda ayrıca Hatay Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar da hazır bulundu.

ANA GÜNDEM MOBİLYA AVM OLDU

HESOB’daki dev zirvede ana gündem ise Hatay’a yapılması planlanan Mobilya AVM projesi oldu. Mobilyacılık İhtisas Sanayi ile 500 Milyon Dolarlık ihracat rekoru kıran Hatay’da mobilyacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirecek olan dev projenin detaylarının görüşüldüğü toplantıda Başkan Teksöz, vekil ve başkanlara projeyi detaylı olarak anlattı.

TEKSÖZ: 24 SAAT ESNAFIN EMRİNDEYİZ

Başkan Teksöz, tek amaçlarının Hatay’a ve esnaflara hizmet olduğunu belirtti. Toplantıya katılan herkese esnaflar adına teşekkür eden Teksöz, Mobilya AVM projesine tüm Hatay’ın sahip çıkması gerektiğini belirtti. Hatay’ın bu proje ile mobilyacılıkta merkez olacağını kaydeden Teksöz, “Her zaman için Esnafımızın sorunlarını taşıdığımızda yanımızda olan Vekillerimize ve Onursal başkanımız İzzettin Yılmaz ağabeyimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Her şey güzel Hatay’ımız için. Allah razı olsun. 24 saat esnafımızın yanında ve emrinizdeyiz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.