HATAY’IN KADERİ BU DEĞİL

HATAY’IN KADERİ BU DEĞİL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, A Haber Televizyonun Hatay’daki altyapı ve yol sorunları ile ilgili yaptığı özel haberin paylaşarak Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Başkan Yeşildal: “Hatay’ın kaderi bu değil. Çöp+Çukur+Çamur+Çarçur= ÇUVALLAMA…”dedi.

VATANDAŞLAR DURUMA İSYAN ETTİ

A Haber Televizyonun Hatay’daki altyapı ve yol sorunları haberde vatandaşlar duruma isyan etti. Yolların ve altyapının durumuna isyan eden Vatandaşlar: “Yolların ve altyapının kötü olmasını sanki biz hak ediyormuşuz gibi davranıyorlar. Arıyoruz; Tamam düzelecek” deniyor ama hiçbir şey yapılmıyor.

AÇTIĞINIZI NEDEN KAPATMIYORSUNUZ?

Birde bizi engelliyorlar algısı var. Engelleyen felan yok. Şu çukurun kapatılmasının iki dakikalık işi var. Diyelim ki altyapıdan dolayı açtınız. Peki neden sonradan kapatmıyorsunuz? Bu durum normal bir yağmurda oluşuyor.

BU ŞEHİR NEDEN SAHİPSİZ

Bu durumdan dolayı arabamı sattım. 2 günde bir arabamı sanayiye götürmek zorunda kalıyordum. Arabam kaza yapmamış araba ama kazalı gibi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu durum buraya özel değil Hatay’ın her yerinde ve kimsenin umurunda değil. Bu şehir neden sahipsiz. “dediler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.