HATAY’IN REKLAMI SİZE Mİ KALDI!

HATAY’IN REKLAMI SİZE Mİ KALDI!

Aylardır Hatay adını ağzından düşürmeyen ve Hatay’a rant gözüyle bakan bu gruptan çıkan İstanbul’da Hatay’ı rezil etmeyi amaçlayan organizasyon tüm ziyaretçilerin ifadelerine göre hezimetle sonuçlandı.

Ziyaretçilerin umduklarını bulamadığı ehil ellere teslim edilmeyen bu organizasyon fahiş fiyat rezaleti, bozuk olduğu söylenen gıdalar, soğuk kalan yiyecekler ve düzensizliklerle tarihin kara defterine yazıldı. Belediye başkanlarının iyi niyetine rağmen organizasyon firmasının her şeyi berbat ettiğini belirten ziyaretçiler aradıklarını bulamadığı organizasyona kırık not verdiler.

ORGANİZASYON SINIFTA KALDI

Hatay’ı vezir edeceğini söyleyerek yola çıkan ancak Hatay’ı rezil eden bu zihniyet ile Hatay lezzetlerinin hak ettiği değeri bulamadığını belirten ve sosyal medyadan çok sayıda şikayet paylaşımı yapan vatandaşların ifadelerine göre son derece kötü planlanan ve rezaletle sona eren bu organizasyonun bundan sonra ehil ellere teslim edilmesini isteyen vatandaşlar, adeta rant koktuğunu belirttikleri organizasyondan hüsranla ayrıldılar. Ücretsiz stantları fahiş fiyata işletmelere kiraladıkları kulaktan kulağa yayılan organizasyondan konuyla ilgili açıklama yapılmazken, ortaya atılan iddialar da mide bulandırmaya devam ediyor. Hatay Tanıtım organizasyonu sınıfta kalırken, kamuoyu yetkililerden açıklama bekliyor. Haber:Kzım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.