HATAY’IN SAĞLIĞI SITKI SÖNMEZ’E EMANET

HATAY’IN SAĞLIĞI SITKI SÖNMEZ’E EMANET

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez yeni görevine “Bismillah” diyerek dualarla başladı.

İl Müdürü Sönmez’in göreve başlaması tüm kesimler tarafından beğeniyle karşılandı. Hekimlik hayatı boyunca örnek bir doktorluk performansı sergileyen, kendisine verilen tüm görevlerden başarıyla ayrılan Sönmez, 6 Şubat deprem felaketi sürecinde enkaz altından çıktıktan sonra görevinin başına dönerek yılın doktoru olarak gösterilmişti.

Son olarak Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun ziyareti esnasında Bakan Memişoğlu’ndan bizzat teşekkür alan İl Müdürü Sönmez, göreve başlamasının ardından ziyaretçi akınına uğradı.

REKLAM ALANI

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Sağlık camiasının takdir edilen simalarından olan Dr. Sıtkı Sönmez, ayağının tozuyla ilk açıklamasını da gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı’ya yaptı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun tensipleriyle Hatay İl Sağlık Müdürü olarak göreve atandığını kaydeden Dr. Sıtkı Sönmez yeni görevine başlamasının kendisi için yeni bir sayfa açmak olacağını, Hatay’ın sağlık alanında son dönemde gerçekleşen atılımını üst mertebeye taşıma mücadelesine omuz vereceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Hatay’da gerçekleşen sağlık yatırımları ile vatandaşlara daha kapsamlı sağlık hizmetleri verebileceklerinin altını çizen İl Müdürü Sönmez, İl Sağlık Müdürlüğüne vekaleten bakan Halk Sağlığı Başkanından görevi, devir teslim töreni düzenlenerek devralarak göreve başlamasının ardından da kendisini tebrik eden vatandaşları makamında ağırladığını ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, İl Müdürlüğü personelini teker teker ziyaret ederek personele çalışmalarında kolaylıklar dilediğini belirterek, İl Müdürlüğü kapısının herkese açık olduğunu söyledi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.